Obrotówka


 

           

RT4  Obrotówka

4-ramienna obrotówka wyposażona w magnesy do obsługi trójwymiarowych form o maksymalnej wadze 1 kg – obciążenia na ramię.
Dzięki podwójnym osiowym: obracaniu i jednoczesnej wibracji, oddzielnie kontrolowanych, czekolada jest równomiernie rozłożona wewnątrz formy.
Ruch ramion jest wyposażony w sprzęgło bezpieczeństwa.

 

 

RT8  Obrotówka

8-ramienna obrotówka wyposażona w magnesy do obsługi trójwymiarowych form o maksymalnej wadze 10 kg – obciążenia na ramię.
Dzięki podwójnym osiowym: obracaniu i jednoczesnej wibracji, oddzielnie kontrolowanych, czekolada jest równomiernie rozłożona wewnątrz formy.
Ruch ramion jest wyposażony w sprzęgło bezpieczeństwa.
Dwa wentylatory umieszczone po bokach dodatkowo przyspieszają wykonywanie figurek.

 

 

 Dane techniczne:



Galeria zdjęć:

 

kruchych, biszkoptowo-tłuszczowych, bezowych, z bakaliami, z orzechami, z migdałami, rolad biszkoptowych, mufinek,

dodatkowa głowica dokorująca i nadziewająca, nadzienia owocowe i kremy na gorąco

maszyny do obróbki czekolady,

przeznaczone do pracy w trybie ciągłym,

pełna kontrola roztapiania i temperowania czekolady


 

maszyny cukiernicze i urządzenia piekarnicze,

oferujemy między innymi piece obrotowe i piece cukiernicze,

pojedyncze urządzenia i całe linie technologiczne

nasze maszyny cukiernicze uruchamiane są wyłącznie przez technologa cukiernictwa,
konstruujemy również maszyny specjalnie dla konkretnych potrzeb cukierni,
służymy naszym klientom pomocą serwisową

Zamknij x
W ramach naszej strony stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, dzięki czemu dostosowuje się ona do Państwa indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej informacji znajduje się w naszej Polityce cookies.